Voor verwijzersafbeelding-verwijzers


Verwijsinformatie voor zorgverleners
Leveza is gespecialiseerd in complementaire therapie gericht op het creëren van een goede balans tussen hoofd, hart en lijf. De behandeling kenmerkt zich door het kiezen van een combinatie van diverse therapieën: massages (ook massage bij kanker), orthomoleculaire therapie, voedingsadviezen, systemisch werk, emotioneel lichaamswerk en ademhaling. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen bekijken we samen met een cliënt wat hij of zij nodig heeft om beter te kunnen ontspannen of om een moeilijke situatie of periode aan te kunnen.

Voor wie?
Leveza behandelt mensen die vastgelopen zijn omdat ze last hebben van negatieve ervaringen, stress, angst of verdriet, vermoeidheid of burn-out, relationele problemen, depressieve klachten of omdat zij vervreemd zijn van hun lichaam vanwege (chronische) ziekte. Allemaal zaken die zich kunnen uiten in lichamelijke klachten. Een massagebehandeling geeft hierbij verlichting. Door aanraking gaan mensen meer bewustzijn ervaren en komen zij weer in contact met zichzelf. Zodra zij weer durven te voelen wat hun lichaam hun te vertellen heeft, ontstaat er inzicht en rust om uit een negatieve spiraal te komen.

Vergoeding
Marianne den Hollander is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG). Hierdoor worden de kosten van de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars (afhankelijk van het gekozen pakket).

Meer informatie
Heeft u vragen over Leveza, wilt u nieuwe kaartjes met onze contactgegevens aanvragen voor gebruik in uw eigen praktijk of wilt u weten waarmee wij uw patiënt/cliënt verder kunnen helpen? Neemt u dan gerust contact op met Marianne de Hollander via e-mail of via 06 – 12 80 67 64.