Over Leveza

'lichtheid, levendigheid en fijngevoeligheid'


Marianne den HollanderSinds 2007 is Leveza een praktijk voor massage en therapie in Leiderdorp. Leveza is een initiatief van Marianne den Hollander.

Voel de balans tussen je hoofd, je hart en je lijf
“We weten allemaal dat een goed evenwicht tussen je hoofd, je lijf en je hart belangrijk is om je gezond en prettig te voelen. Toch zijn we door de hectiek van alledag geneigd om te weinig aandacht te besteden aan de signalen van ons lichaam. Ik heb zelf ervaren hoe ver je van je lichaam af kunt komen te staan. Door massages ben ik weer terug ‘in mijn lijf’ gekomen en die ervaring gun ik anderen ook. Daarom laat ik je in mijn praktijk weer in contact komen met je lichaam, zodat je weer durft te voelen wat je lichaam je te vertellen heeft. Want een betere balans tussen je hoofd, je lijf en je hart geeft je nieuwe energie en creëert levendigheid!”

Hou die levendigheid vast
“Ik heb vele opleidingen gevolgd op het gebied van massages, orthomoleculaire therapie, voedingsadviezen, systemisch werk, emotioneel lichaamswerk en ademhaling. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen bekijken we samen wat jij nodig hebt om – letterlijk – lekkerder in je vel te zitten of om even heerlijk te ontspannen. Ik begeleid je om het inzicht en de ruimte die tijdens de behandelingen ontstaan, te integreren in je leven. Zodat je ook buiten de praktijk dat gevoel van vertrouwen en levendigheid weet vast te houden.

Ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk!”

Marianne den Hollander

Blijf op de hoogte van updates, blogberichten en interessante workshops!